Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με ICC COURIER και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00.

Για παραγγελίες αξίας 49€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 49€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 4€.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα παραλαβής του προϊόντος από το φυσικό μας κατάστημα, Σικάγου 11, Περιστέρι, χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο («Άμεσα Διαθέσιμο») η αποστολή του πραγματοποιείται σε 1 ως 2 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση/εξόφληση της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή δρομολογείται στο αναγραφόμενο διάστημα στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος.

Οι παραγγελίες που παραδίδονται με ταχυμεταφορική, βρίσκονται στο χώρο σας σε 1 ως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης στην ταχυμεταφορική, αν είστε στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2 ως 5 εργάσιμες ημέρες αν είστε στη νησιωτική. Για δύσβατες περιοχές που υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες δρομολόγια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό κατάστημα για να ενημερωθείτε σχετικά.

Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.